Huidverzorging, je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Een goed verzorgde huid blijft beter in conditie en straalt.

Schoonheidssalon Ida Frentz in Wageningen werkt met de unieke formule van salonbehandelingen in combinatie met huidverzorging thuis. Het resultaat wat wij hier mee willen bereiken is een gave, egale gezonde huid met zo min mogelijk pukkeltjes en oneffenheden. Ook voorkomen van pigment verkleuringen hoort bij het doel. Hoe beter een huid van jongs af aan verzorgd word met goede aan de huid aangepaste verzorging hoe langer een huid een jeugdige uitstraling blijft houden.

Dus ook in huidverzorging geld, jong geleerd is oud gedaan. Heel belangrijk bij huidverzorging dat je met de juiste producten voor jou huid werkt. Er zijn vele verschillende huidtypes en elk vraagt om een unieke aanpak. Daar is kennis en kundigheid voor nodig om dit te analyseren.

Het is mogelijk om bij ons een huidscan te laten maken. De huidscan en onze jaren lange ervaring geven je de zekerheid dat wij hele mooie resultaten kunnen bereiken. Effect: egale, gladde stralende huid die lang jeugdig blijft omdat hij die voedingsstoffen krijgt die bij jouw huid passen. Een goede bescherming tegen licht en UV stralen wordt appart geadviseerd.

Een goed bij jou passende huidverzorging helpt je huid er mooi en stralend uit te zien.

In onze sfeervolle salon krijg je de schoonheidsbehandeling van vriendelijke, goedgeschoolde professionals, die hun vak uitstekend verstaan. Investeer in de toekomst: begin vroeg met je huidverzorging.

Huidverzorging

“Met een ervaring van ruim 30 jaar kunnen wij je adviseren als geen ander”

Deskundig advies

Het grote aanbod aan huidverzorging bemoeilijkt vaak de keuze. Je krijgt van onze schoonheidsspecialisten een steekhoudend advies over de salonbehandelingen en de dagelijkse huidverzorging thuis. Denk bijvoorbeeld aan de voordelen van natuurlijke huidverzorgingsproducten en de ondersteuning van speciale behandelingen.

Bekijk de verschillende verzorgingsmogelijkheden van Babor