Kleine littekens

De kleine zichtbare littekens zitten erg oppervlakkig in de huid, deze kan het beste behandeld worden met een thuis set AHA Skin Peel Kit of microdermabrasie.

De AHA Skin Peels Kit is een peeling die de bovenste laag van de huid verweekt in een duur van 6 weken. Doordat de dode huidcellen niet meer samenplakken, gaat de huid versneld afschilferen. In de diepere huidlagen wordt de productie van collageen- en elastinevezels geactiveerd waardoor de huid gladder, voller en egaler wordt. Door het afschilferen van de dode huidcellen worden poriën niet meer afgesloten waardoor talgkliertjes minder snel zullen verstoppen en minder snel gaan ontsteken. De verhoogde celdeling leidt verder tot een versnelde afschilfering van de met pigment gevulde opperhuidcellen, wat een blekend effect heeft. Daarnaast verfijnt het de structuur van de huid, waaronder littekens. De AHA Skin Peel Kit is een hele mooie voorbehandeling voor de microdermabrasie

Meer informatie? Bel ons op 0317-412521 of kom gezellig langs onze salon.

Redelijk zichtbare littekens

De redelijk zichtbare littekens zitten wat dieper in de huid. De redelijk zichtbare littekens kunnen veroorzaakt worden door acne.

Bij microdermabrasie worden verhoornde cellen van de bovenste huidlaag losgemaakt. Dit gebeurt doordat microfijne kristallen met hoge snelheid op de huid worden gebracht. Het intensieve weghalen van de verhoornde cellen geeft de huid de impuls uit de diepte te regenereren. Op deze manier wordt de huid gedwongen een nieuwe huidlaag te gaan vormen en worden de littekens na elke behandeling minder zichtbaar. Door het vacuüm, wat niet bij  elk microdermbrasie apparaat op zit, stimuleert het collageen en elastine vezels waardoor veroudering ook tegen te gaan.

De Microdermabrasie wordt in dit geval altijd als kuur aangeraden.

Microdermabrasie behandeling 60 min €99,50
Microdermabrasie behandeling kuurverband 5x €380,00
Microdermabrasie behandeling kuurverband 10x €760,00

Zeer zichtbare littekens

De zeer zichtbare littekens komen van ernstige beschadigingen in de huid. De littekens zijn zeer zichtbaar en vervelend.
In onze behandelingen kunnen we de littekens minder zichtbaar maken, maar nooit geheel laten verdwijnen.

De beste behandeling voor diepe littekens is Microneedling. Door middel van ultra dunne naaldjes maken wij microperforaties in de huid.
Het lichaam beschouwt deze vrijwel onzichtbare microperforaties als een huidbeschadiging en het natuurlijke herstelmechanisme van de huid treedt in werking. Tevens wordt de aanmaak van collageen en elastine door de huid zelf geactiveerd. De huid wordt van binnenuit door regeneratie hersteld en opgevuld. Bovendien worden werkzame stoffen in de vorm van subjectables in de huid aangebracht, waarmee een zeer specifieke en gerichte behandeling wordt uitgevoerd. Deze worden aangepast op uw huidconditie en het gewenste resultaat.

De Microneedling wordt in dit geval altijd als kuur aangeraden.