DE MAN WIL ER GRAAG VERZORGD, VITAAL EN FIT UITZIEN,
KOM SNEL VOOR EEN MANNEN BEHANDELING

BABORmenStill3Voor steeds meer mannen is het gewoon hun huid ook goed te verzorgen. Zij zijn door de eeuwen heen al gewend zich te scheren en zeker vroeger ook zich te laten scheren.

De behoefte om ook de huid te beschermen tegen invloeden  van buitenaf is af te lezen aan de vele verschillende huidverzorgingslijnen voor mannen

De tijden, waarin mannen trots waren op hun door het weer getekende rimpels en dat ze naar whisky en sigaren mochten ruiken, zijn voorbij!

Succesvolle mannen zijn ervan overtuigd dat een verzorgd uiterlijk belangrijk is om zich in hun beroep te kunnen profileren. Wie verzorgd verschijnt, er goed uitziet en fit is, is ook succesvoller.

Echter alleen wie zich goed voelt, kan zelfverzekerd zijn verschijnen. Wie zelfverzekerd handelt, werkt aantrekkelijk. Aantrekkelijkheid, welbevinden en succes zijn nauw met elkaar verbonden.

Vaak verstoren echter uiterlijke en innerlijke stressfactoren de harmonie van  lichaam, geest en ziel. De huid kan daar echter uiterst gevoelig op reageren. Ze ziet er moe, uitgeput en vaal uit, heeft rood kleuringen en irritaties en neigt vooral om het gevoelige oog gebied naar droge rimpeltjes en donkere kringen. Ook zie je vaak bij mannen grove porieen en vele donkere meeeters die de huid ontsieren.

Dit geeft de huid een onverzorgde aanblik. Ook heeft voor de man een behandeling een heerlijke ontspannende werking.

BABOR MEN biedt een actueel verzorgings- en behandelingsconcept voor een vitale, sterke mannenhuid
met weerstand. Ook Wanneer tijdnood, stress, veel vliegen, de nodige ergernis en weinig beweging
in de frisse lucht op het programma staan.

HEEFT U OOK VEEL WONDJES NAAR HET SCHEREN?

Een veel voorkomend probleem zijn wondjes na het scheren. Ook hierbij helpt een gezichtbehandeling, die geeft rust en helpt de huid herstellen.

 

Babor men behandeling 60 minuten
inclusief ultrasound 
€85,00
Babor men behandeling 75 minuten
inclusief ultrasound 
€99,50