Permanente ontharing, kan dat?

Veelgestelde vragen

Hoeveel behandelingen zijn ervoor nodig?

Er zijn gemiddeld 10 tot 12 behandelingen nodig, met tussenpozen variërend van 4 tot 8 weken. Per behandeling is er maximum een haarreductie van 10% , maar uiteindelijk is het resultaat en het aantal behandelingen geheel van het individueel afhankelijk( genetische aanleg, man/vrouw, ect) Het slagingspercentage van de behandelingen is 95%.
Het gaat als volgt: haren hebben een bepaalde groeicyclus zoals de anagene, catagene en telogene fases. De meest belangrijke fase om het haar definitief te verwijderen is de anagene fase. Alleen de haren die zich in de anagene fase (actieve groeifase) bevinden, kunnen definitief vernietigd worden. Het totale aantal behandelingen kan per persoon verschillen, omdat dit afhankelijk is van verschillende factoren zoals hormoonhuishouding, geslacht en genetische aanleg.

Zijn er bijwerkingen?

Het kan na een behandeling gevoeliger zijn dan anders.
In het begin kan er roodheid ontstaan, maar dat verdwijnt na een paar uur.
De bijwerkingen zijn minimaal!

Wanneer zie je resultaat?

Na elke behandeling zult u tussen 14-21 dagen het resultaat zien. De haren die in de anagene fase (de groeifase van een haar) zaten en vernietigd zijn, laten los en vallen vanzelf uit. Deze komen niet meer terug.

Waarom zouden we nog harsen en scheren als we definitief pijnloos en supersnel met de Record-618 met GEM-TECHNOLOGY kunnen ontharen!?
Zoals iedereen waarschijnlijk al zelf weet en ook heeft ondervonden, zijn de traditionele ontharingsmethoden zeker niet definitief:
  • Harsen: de behandeling is vrij gevoelig, grotere kans op ingegroeide haren en de haren zijn vaak binnen 2 weken terug.
  • Scheren: gaat snel, maar de volgende dag heb je weer stoppels. De haren worden dikker, donkerder en zijn meer aanwezig.
  • Ontharingscrème: bij deze behandeling wordt alleen het haar boven het huidoppervlak verwijderd, vergelijkbaar met scheren. De vaak agressieve ingrediënten tasten ook de huid aan.

Heb je zelf vragen?
Bel ons naar 0317-412521
of
vul een contactformulier in.

HIPL langdurig ontharen

Aangepaste prijzen:

 het gezicht:
bovenlip €20,-
kin €25,-
hele gezicht €50,-
hals €35,-
tussen de wenkbrauwen €20,-
het lichaam:
oksels €35,-
bikinilijn €45,-
onderbenen €110,-
bovenbenen €110,-
hele benen €210,-
onderarmen €55,-
hele armen €100,-
buik €60,-
borst en buik €120,-
hele mannen rug €130,-