SeaCreation behandeling

Luxe, die onder de Huid gaat

Gun uw huid een luxueuze expeditie naar de diepzee. Ervaar in elke fase van de luxe SeaCreation behandeling hoe de nieuwe, zeer werkzame ingrediënten uit de diepten van de zeeën stap voor stap uw huid doorstromen en een optimum aan uitstraling en jeugdigheid tevoorschijn toveren.Het hooggeconcentreerde serum, aangebracht uit een Tigris-schelp, de exclusieve crème ingemasseerd met warme obsidianen en koele koraalstenen en twee intensief werkzame maskers laten uw huid er strakker, gladder en jeugdiger uitzien.

Geniet van een tijd van weergaloze ontspanning en verheug u op de verrassende resultaten met BABOR SeaCreation.

Seacreation behandeling 75 minuten € 145,00
Seacreation behandeling 90 minuten € 177,50
Seacreation behandeling 120 minuten € 210,00

Het is BABOR gelukt om één van de tot nu toe langst bewaarde geheimen te ontlokken aan de diepzee: een intelligente, thermo-actieve celbescherming. Het thermophilus micro-organisme leeft onder extreme omstandigheden zoals hitte en hoge druk aan de voet van de diepzeevulkanen. Zijn speciaal ontwikkelde thermo-actieve celbeschermingsfunctie stelt hem in staat te overleven. Deze eigenschappen zetten de onderzoekers van BABOR in voor de luxueuze en effectieve anti-aging verzorging SeaCreation. Thermophilus bevrijdt in de huid pure schoonheidsenergie en garandeert de schoonheid doordat de thermo-actieve celbescherming de huidcellen bevrijdt van stress en vrije radicalen.

Nadat het onderzoekers al gelukt was om de zeer werkzame „BABOR thermophilus“ uit de diepzee van de Pacific bruikbaar te maken, is er nu een nog grotere stap in de richting van de oneindigheid aan schoonheid gelukt. Uit een tot op heden onbekend micro-organisme uit de diepten van de Zuidpoolzee werd na meer dan 15 jaar onderzoek en ontelbare tests één van de meest werkzame anti-aging proteïne gewonnen – glycocéane GP3.

Het zeldzame anti-aging proteïne glycocéane GP3 in combinatie met het energetische BABOR thermophilus en het exclusieve green caviar algae extract verenigen zich in het sea-telligent complex voor een bijna magische anti-aging werking: uitgebreide optimalisering van de huidfuncties, effectieve bescherming tegen vroegtijdige huidveroudering en een aantoonbare reductie van aanwezige ouderdomsverschijnselen.

Seacreation het beste product van alle merken