Wil je direct resultaat zien van een schoonheidsbehandeling?

Het antwoord is SEYO TDA!

Wat houdt SEYO TDA in?

SEYO TDA Is een behandeling waarbij met behulp van een jetstream van zuurstof, gepatenteerde werkstoffen zoals hyaluronzuur, in de diepere huidlagen worden gebracht. De behandeling voelt aan als een koele zachte massage en is geschikt voor iedere huid van zowel mannen als vrouwen. Een zachte jetstream van zuivere zuurstof brengt het proces op gang en in 30 minuten worden gezicht, hals en decolleté geheel behandeld. Na de behandeling voelt de huid als opgevuld aan. Dat effect blijft geruime tijd zichtbaar

Na een aantal behandelingen wordt meer volume gecreëerd , wordt vocht gebonden en worden de cellulaire processen geactiveerd. De huid verbetert van binnen naar buiten en gaat er zichtbaar beter, jonger en vitaler uit zien.

Van af € 39,50 heb je een moderne anti-aging behandeling die werkelijk het verschil maakt. Uiteraard heb je het meest langdurige resultaat wanneer je deze behandeling in kuurverband doet.

Wanneer je deze behandeling doet in combinatie met onze hoogwaardige BABOR producten, dan boek je nog beter resultaat. Zelfs is het mogelijk om vooraf al bijvoorbeeld een vitamine C product aan te brengen, die samen met de werkstoffen van SEYO de dieper gelegen huidlagen verrijken.

Vraag in onze salon naar de mogelijkheden.

Seyo TDA N5 30 min €39,50
Seyo TDA N10 30 min €49,50
Seyo TDA Mitocell 30 min €54,50
Seyo TDA N5 30 min kuurverband 5x €158,00
Seyo TDA N10 30 min kuurverband 5x  €198,00
Seyo TDA Mitocell 30 min kuurverband 5x €218,00
seyo tda huidverbetering schoonheidssalon ida fentz